Ledelsen

Marketing

De bedst ledede virksomheder er dem, hvor ledelsen - på alle niveauer - har mulighed for at træffe beslutninger baseret på opdaterede og nemt tilgængelige informationer. DRACAR+ giver ledelsen de nødvendige rapporter til alle nøgleområder af virksomheden.


CDK Global

Træf de rigtige beslutninger, baseret på de korrekte oplysninger

Registrer og kontroller de daglige resultater, og sammenlign, analyser og rapporter for en lang række forretningsoplysninger på en måde, som passer til jeres specifikke forretningsbehov. Ved hjælp af omfattende planlægningsværktøjer kan du forudsige og reagere på ændringer i udbud og efterspørgsel af køretøjer, reservedele og services. DRACAR+ indeholder desuden en grafisk fremstilling af flere nøgleområder for hurtigere overblik.


CDK Global

Maksimer effektiviten

Sørg for, at din forretning kører effektivt, selv når du er væk fra kontoret. Ved hjælp af rapporter, kan du automatisk få sendt e-mailes til en mobilenhed. Du kan maksimere dit salgspersonales effektivitet ved at bruge rapporter om medarbejderaktivitet til at registrere håndterede forespørgsler, bestilte prøvekørsler, tilbud og bestillinger.


CDK Global

Hurtig beslutningstagning

Nogle gange har du behov for at få adgang til dine data på forskellige måder – uanset om det er for at forstå, hvad dine hurtigst sælgende produkter er eller hvilke kunder, der har den højeste omsætning. Her er det, at rapportgeneratormodulet kommer ind i billedet. Vores rapportgeneratorer er yderst fleksible, og du kan udarbejde en rapport som du ønsker den, på ganske kort tid. Eller du kan bruge en af de hundrede forudkonfigurerede administrationsrapporter, som er designet af brancheeksperter.

Behov for mere information?

Mere Information

Bestil en demonstration

Hent produktblad