Økonomi

Marketing

Håndtering af økonomi inklusive budgetter og forecasts kan være en udfordring, især hvis du er nødsaget til at bruge forskellige systemer. Det integrerede økonomimodul i DRACAR+ hjælper dig med nemmere at kunne håndtere din økonomifunktion. Systemet giver økonomimedarbejderne det rette redskab til de daglige opgaver i en travl forhandlervirksomhed, og giver samtidig ledelsen adgang til en lettilgængelig, realtime oversigt over den økonomiske præstation i virksomheden.


CDK Global

Økonomistyring – med fuldt overblik

Når du vælger bogføring i flere dimensioner, så er det for at opnå en række fordele, som gør arbejdet nemmere og mere fleksibelt. Slip nu for den komplekse kontoplan og for langsommelig arbejdsgang ved nye mærker/modeller. Med Multidimensionel Bogføring sidder du i førersædet med fuldt overblik. Det er på samme tid langt mere simplet og giver langt flere muligheder.


CDK Global

Følg trafikken

Flere kunder er i dag interesseret i at kende deres faste udgifter til bilen. Derfor er både leasing- og servicekontrakter vigtige, hvis man vil holde trit med forbrugertendenserne. Du har mulighed for at håndtere både service- og leasingkontrakter i DRACAR+ og på den måde have et præcist overblik over hver kontrakts værdi. Du kan også nemt følge, om der er et kreditstop på Servicekontrakten, så du hurtigt kan informere kunden om, at I skal have truffet anden aftale omkring betaling.


CDK Global

Effektivt økonomimodul

DRACAR+ giver regnskabsteamet styringen ved hjælp af en række værktøjer og parametre, som giver mulighed for at:

  • Administrere forskellige kreditgrænser og betalingsbetingelser uden besvær
  • Opbevare, vise og kontrollere leverandørindkøb centralt
  • Scanne og godkende købsordrer og udskrive pengeforsendelsesnoter
  • Reducere udestående gæld ved hjælp af kreditinddrivningsfunktioner og kontoudtog via e-mail

CDK Produkter

Fakturahåndtering

CDK’ s produkter er udviklet til, at lette leverandørsamarbejdet og fakturahåndteringen hos forhandleren. Du mindsker fejlrisikoen og forkorter arbejdsprocessen ved at vælge de rette produkter, der er integreret med DRACAR+

DocuBizz

Men integration til DocuBizz vil fakturahåndteringen køre nemmere igennem virksomheden. DocuBizz er udviklet udelukkende for at lette dit arbejde og nedbringe risikoen for fejl.


DocuBizz

Rekvisitioner

Får styr på dine indkøb ved hjælp af rekvisitioner. I DRACAR+ har du mulighed for at bruge rekvisitioner både til eksterne køb, og til almindelige køb, der ikke er bundet op på en ordre.


Rekvisitioner

OIO

Elektronisk fakturering direkte fra DRACAR+  til offentlige myndigheder. Send nemt dine fakturaer til offentlige myndigheder direkte gennem DealerBridge. Spar masser af tid og undgå fejl


OIO

360 Grader

Integration mellem DRACAR+ og AutoDesktop sikrer dine informationer.
Få et 360 Graders kundeoverblik på kun én side. Dette produkt er en hjælp i alle afdelinger i virksomheden og kan bruges af alle ansatte med kundekontakt. Siden viser i et overskueligt billede stamdata på kunden, oversigt over kundens biler og eventuelle værkstedsbesøg. Du kan også se noget om økonomien og læse tidligere korrespondance.

Alt i alt et rigtigt godt produkter, der hurtigt vil give den ansatte et billede af kunden og som samtidigt vil give kunden en følelse af, at blive godt modtaget.

Læs mere om 360 Grader


Kontrakter

DRACAR+ har mulighed for håndtering af både service- og leasingkontrakter.

Service kontrakter

Kunderne i dag vil gerne have et overblik over deres udgifter. Med Servicekontrakt modulet i DRACAR+ kan du tilbyde dem den sikkerhed de efterspørger.


Service kontrakter

 

Leasing kontrakter

Der findes i DRACAR+ et leasingmodul, der er fuldt integreret med de øvrige hovedområder. Brug det og tilbyd din kunde en god service og få selv det rigtige overblik


Leasing kontrakter


Ledelsesværktøjer

Jo bedre overblik – jo mere ro i maven. Kort sagt: Overblik giver dig mulighed for at kunne reagere på kritiske punkter, før de bliver rigtig kritiske. Få fuldt overblik over din forretning og styr den bedre, til glæde for både kunder og medarbejdere.

Business Intelligence

BI fra CDK er udviklet udelukkende til forhandlerbranchen. BI giver dig mulighed for at følge din forretning døgnet rundt, og for at reagere på kritiske parametre i alle afdelinger i din virksomhed. BI giver dig overblikket


Business Intelligence

 

Multidimensionel bogføring

Med bogføring i flere dimensioner har du grundlag for at forbedre din økonomistyring. Produktet indeholder en lang række fordele, som vil gøre det daglige arbejde i økonomifunktionen både nemmere og mere fleksibelt.


Multidimensionel bogføring

Behov for mere information?

Mere Information

Bestil en demonstration

Hent produktblad