Afdelingsopdelte løsninger

Marketing

Marketing

Brug de marketing muligheder, som følger med DRACAR+ og øg din kundeloyalitet

Læs mere


Marketing

Salg

Når kunden kommer ind i dit showroom for at købe en bil, er der en stor chance for, at han allerede har undersøgt mange ting vedrørende købet via internettet. Som et resultat af den grundige informationssøgning, vil kunden allerede være et godt stykke inde i sin købsproces. Sørg for at det er dig, og ikke din konkurrent, der får det endeligt salg.

Læs mere


Marketing

Værksted

Et værksted med høj profit er afgørende for en sund forretning i fremtiden. DRACAR+ er designet til at hjælpe forhandlere med, at maksimere effektiviteten på værkstedet, sikre mere arbejde og forøge salget af reservedele. DRACAR+ giver værkstedschefen komplet kontrol over værkstedet, med realtime visninger og analyser af præstationer på tværs af alle afdelinger.

Læs mere


Marketing

IT

DRACAR+ betyder mindre internt IT arbejde og bedre infrastruktur

Læs mere


Marketing

Økonomi

Håndtering af økonomi inklusive budgetter og forecasts kan være en udfordring, især hvis du er nødsaget til at bruge forskellige systemer. Det integrerede økonomimodul i DRACAR+ hjælper dig med nemmere at kunne håndtere din økonomifunktion. Systemet giver økonomimedarbejderne det rette redskab til de daglige opgaver i en travl forhandlervirksomhed, og giver samtidig ledelsen adgang til en lettilgængelig, realtime oversigt over den økonomiske præstation i virksomheden.

Læs mere


Marketing

Ledelsen

De bedst ledede virksomheder er dem, hvor ledelsen - på alle niveauer - har mulighed for at træffe beslutninger baseret på opdaterede og nemt tilgængelige informationer. DRACAR+ giver ledelsen de nødvendige rapporter til alle nøgleområder af virksomheden.

Læs mere

Behov for mere information?

Mere Information

Bestil en demonstration

Hent produktblad