Samarbejdspartnere

Partnere for succes

CDK Global er glade for at have følgende teknologipartnerskaber:

Cisco logoCDK Global-tjenester bekræfter igen Cisco-partnerskab
Efter at have fået prisen som Cisco SMB Select Partner of the Year er CDK Globals tjenester endnu en gang blevet anerkendt af Cisco som servicepartner. Dette bekræfter, at CDK Global er en af Ciscos Top 8-partnere. CDK Globals fortsatte investering i mennesker og teknologi og vores tætte tilknytning til Cisco gør det muligt for CDK Global at tilbyde kunderne et højt ekspertiseniveau i forbindelse med design, implementering og support af netværks- og telefoniløsninger.


CDK Global danner partnerskab med Dell Dell logo
CDK Global har en unik direkte relation til Dell, hvilket giver kunderne avanceret teknologi og produkter fra et førende mærke. Denne globale aftale giver nu CDK Global mulighed for at tilbyde meget konkurrencedygtige priser på Dell Optiplex™- og Latitude™-produkter. Ud over at levere Dell-produkter tilbyder CDK Global en vedligeholdelsestjeneste med "udbedring næste arbejdsdag" for alt Dell-udstyr. Dette garanterer, at problemet bliver repareret eller udstyret udskiftet, når først teknikeren er ankommet til stedet. Hvis det er muligt, gendannes enhederne også til deres oprindelige softwarekonfiguration.


Microsoft fornyer CDK Globals Gold Partner-status  Microsoft logo
Microsoft har fornyet CDK Globals status som Gold Certified Partner. Dette er en anerkendelse af CDK Globals Microsoft-erfaring og -færdigheder, der dækker infrastruktur-, software- og hardwareløsninger.


CDK Global danner partnerskab med Lexmark Lexmark logo
CDK Global har en unik direkte relation til Lexmark, der sikrer adgang til den bedste hardware med markante rabatter. CDK Global er glade for at kunne meddele, at de har forhandlet en ny aftale på plads med Lexmark for forsyninger til og support af deres produktportefølje til udskrivning, kopiering og scanning.

CDK Global har haft en langvarig tilknytning til Lexmark, og denne nye aftale gør det muligt at tilbyde kunderne printere til markant nedsatte priser. Denne aftale omfatter også forsyningen af tonerpatroner og vedligeholdelsesudstyr til meget konkurrencedygtige priser. CDK Global er glade for at kunne tilbyde fordelagtige priser på et udvalg af printere og forbrugsstoffer fra Lexmark.


CDK Global støtter:

STOTKræftens Bekæmpelse


DHIFDansk Handicap Idræts-Forbund


MuskelsvindfondenMuskelsvindfonden

Behov for mere information?

Mere Information

Bestil en demonstration

Hent produktblad