Om CDK Global

I 1972, da CDK Global (tidligere ADP Dealer Services) startede forretningen op med at tilbyde økonomi- og lagerløsninger til forhandlere, var visionen en ny type virksomhed, der kunne tilbyde:

1. At hjælpe forhandlere med at sælge biler, reservedele og service med en højere profit.
2. At tilbyde komplette IT løsninger, der var nemme at bruge
3. At hjælpe forhandleren til et loyalt samarbejde med kunderne

Vi er i fuld gang med at fuldføre den vision: I løbet af de næste 40 år blomstrede ADP Dealer Services, mens først hundredvis og siden tusindvis af forhandlere implementerede IT til administration og kundeservice. Den succes gav ADP Dealer Services mulighed for at opkøbe flere virksomheder, der hjalp os med at servicere forhandlerne endnu bedre end før. I 2014 havde vores virksomhed vokset sig stor nok til, at blive til et selvstændigt brand: CDK Global.

Vores fortsatte vision er, at tilbyde vores kunder løsninger og viden der gør, at de kan drive deres virksomhed på en succesfuld måde.

I dag servicerer CDK Global 26.000 forhandlere af biler, lastbiler, motorcykler, marine og tungt maskineri i mere end 100 lande på seks kontinenter. (Vi er ikke nået til Antarktis endnu, men det kan jo ske om et par år). Du kan stole på, at vi kan levere den teknologi og de services, der kan hjælpe dig med at drive din virksomhed fremad.


CDK Global (Denmark) ApS
Registered number: 19263088
Registered office: Hældagervej 165, 7120 Vejle Øst

Behov for mere information?

Mere Information

Bestil en demonstration

Hent produktblad