Importørsystem

Importører indenfor branchen opererer på et udfordrende marked i konstant forandring og er mere end nogensinde afhængige af IT-partnere, der kan hjælpe dem med at fremme effektiviteten og øge fortjenesten for hele virksomheden. I mere end 30 år har CDK Global leveret funktionsfyldte og fleksible løsninger, der er udviklet specifikt til importører.

CDK Global Importer Management System (IMS) er fuldt skalerbart for at opfylde kravene fra producenter og deres datterselskaber, store og små private distributører og forhandlergrupper.

IMS understøtter virksomheder i så forskellige brancher som personbiler, kommercielle køretøjer, landbrugsmaskiner, motorcykler, marine, campingvogne m.v.

CDK Global har stor erfaring med at levere professionelle løsninger på tværs af hele import-/eksportsektoren på globalt niveau samt med at bruge innovativ og teknisk ekspertise.

  • Driv virksomheden nemmere – Nem og hurtig afgivelse og sporing af bestillinger, administration af reservedelsforsyningen og behandling af garantikrav via den internetbaserede forhandlerportal
  • Forbedret administration af forsyningskæden – Få synlighed fra start til slut for pipelines og lagerbeholdninger gennem hele forsyningskæden
  • Øget kontrol med garantiprocessen – Strømlin processen for garantifordringer, og opnå strammere kontrol med fordringer for at reducere udgifterne
  • Maksimér effektiviteten – Opnå hurtigere modtagelse og afsendelse af reservedele vha. trådløse håndholdte scannere, der hjælper med at reducere arbejdsbyrden
  • Bevar kontrollen med udgifterne - Nem administration af udgifterne med den integrerede økonomiske kontrol- og regnskabsfunktionalitet
  • Bedre beslutningstagning – Nem adgang til information og nøgletals indikatorer
  • Øget rentabilitet – Reducér brugerarbejdsbyrden med større kontrol over virksomheden og aktiverne
  • DMS-integration – Opnå større driftseffektivitet gennem integrerede og strømlinede processer med forhandlernes IT-løsninger

Modulopbygget system
CDK Global Importer Management System er en fleksibel løsning, der har en lang række integrationer til forhandlerne. Derudover benyttes DealerBridge for at sikre, at importørerne kan minimere antallet af forskellige systemer, der skal integreres imod, og for at sikre, at så mange af arbejdsgangene som muligt automatiseres.

Herunder er nogle af fordelene beskrevet. Bemærk. at funktionerne kan variere fra mærke til mærke. Kontakt venligst CDK Global for at høre nærmere.

Fabriksintegration
CDK Global IMS inkluderer omfattende fabriksgrænseflader og understøtter elektronisk bestilling, fakturering, masterdata til biler og reservedele samt behandling af garantifordringer.

Internetbaseret distributør- og forhandlerportal
Den internetbaserede portal leverer onlinevisning i realtid af reservedelsprissætning og -tilgængelighed, billager-tilgængelighed, bestilling og sporing, garantibehandling og -administration samt administration for distributører og forhandlere.

Bilsporing og -logistik
Opnå komplet synlighed for bilbestillinger, leverings-pipeline og lagerbeholdning via én samlet og konfigurerbar visning. Bilmasterdata gemmes med bilprissætning i flere valutaer for flere lande. Understøtter markedsfremstød for større bilmængdesalg eller enhedssalg fra åbent lager.

Eksportsalg og -distribution
Distribution af biler og reservedele er understøttet med integration af shipping-virksomheder og toldkontrol.

Garantiadministration
Importører får de nødvendige fordringskontroller og valideringstjek til at opfylde fabriksstandarder for at minimere garantidifferenceudgifter.

Reservedelsdistribution
Behandling af salgsordrer, lageradministration, varelageradministration og -logistik, understøttet af trådløs scanning, håndterer godsmodtagelse, containerfordeling, varelagerbevægelser, udvælgelse, pakning og afsendelse.

CRM med integreret telefoni
En centraliseret CRM-database med kunde-, firma- og enhedsregistreringer dækker hele markedssektoren. Yderligere værktøjer omfatter kundekontaktadministration med manuskript og integreret telefoni, e-mail- eller SMS-kampagnefunktion samt CSI-feedback og -bedømmelse.

Virksomhedssupport
Et fuldt integreret regnskabsmodul holder dig opdateret med din økonomiske position og præstation. Værktøjet til rapportoprettelse eller ekstraktion af tredjepartsdata giver dig de nødvendige nøgletal til at træffe velinformerede virksomhedsbeslutninger. CDK Global IMS understøtter global drift med mulighed for flere mærker, valutaer og lande.

*Bemærk: De beskrevne specifikationer og tjenester kan variere afhængigt af softwareversionen og markedstilgængeligheden.

Sistema de gestión de importadoras de CDK Global (IMS)

Behov for mere information?

Mere Information

Bestil en demonstration

Hent produktblad