Netværksløsninger

Optimer dine netværksløsninger

Vi kan levere al den ekspertise og netværksinfrastrukturkapacitet, du har brug for til at opbygge en omkostningseffektiv løsning til din virksomheds behov. Din virksomhed kan opnå effektiv administration ved at migrere til ét enkelt, struktureret netværk.

WAN (Wide Area Network)  
En virksomhed kan bruge WAN til at sende data mellem dennes forskellige geografiske placeringer. Den WAN-løsning, CDK Global leverer, er skræddersyet til dine specifikke virksomhedsbehov.

LAN (Local Area Network)  
Din virksomhed kan drage nytte af en fleksibel og sikker LAN, som leverer den hastighed og pålidelighed, du har brug for. CDK Global kan håndtere alle dine LAN-krav og designe en løsning, der er perfekt til din virksomhed.

VPN (Virtual Private Networks)
Sikre og korrekt konfigurerede VPN'er via internettet kan give dine medarbejdere fjernadgang til både dine CDK Global-hostede programmer og andre IT-programmer, der bruges på kontoret, uanset om det gælder en direktør på farten eller en hjemmearbejdsplads med fjernadgang.

Internetadgang  
Hvis du har en CDK Global-leveret WAN med vores internettjenestepakke, kan du bevare kontrollen over båndbreddeforbruget og indstille dine brugertilladelser. CDK Global leverer løsninger til internetforbindelse, internet-hosting, e-mail og antivirusløsninger.
Internetadgang i virksomhedsklassen tilbydes som en fuldt administreret eller en uadministreret løsning.

Du kan læse meget mere omkring vores netværksløsninger på disse sider. Kontakt vores salgsafdeling for yderligere information. Telefon 79 41 64 00.

Fordele ved CDK Global’s netværksløsninger

  • ”One stop shopping” i forhold til design, projektledelse og implementering, netværksovervågning og styring (valgfrit), kontaktcenter for fejldiagnose og –anmeldelse, hardware support og vedligeholdelse og fakturering
  • Erfaring og ekspertise – stor portefølje med mange installerede og styrede netværk
  • Højt veluddannede og specialiserede ansatte
  • Højt niveau af kommercielle og tekniske kontakter hos TDC og Cisco
  • Forståelse for netværkskrav fra bilforhandler til leverandør kommunikation
  • Som programudvikler – en særlig forståelse for de data, der bevæger sig rundt i netværket
  • Stordriftsfordele – let at omstille til at imødekomme virksomhedsvækst

Behov for mere information?

Mere Information

Bestil en demonstration

Hent produktblad