DRACAR+

Skab resultater for alle områder af din virksomhed med DRACAR+

CDK Global er den førende leverandør af Dealer Management Systemer (DMS) til forhandlerbranchen. Vores løsninger er markedets førende og har flere integrationer til de forskellige producenter end noget andet DMS, hvilket giver vores kunder et forspring i forhold til deres konkurrenter.

Fuldt integreret softwareløsning
Det er nemmere at opnå dine virksomhedsmål med et DMS fra CDK Global. DRACAR+ giver dig de nødvendige værktøjer til at øge omsætning, fremme produktiviteten, reducere udgifterne og øge kundernes tilfredshed - alt sammen fra ét system.

Fuldt skalerbar løsning
DRACAR+ er en fleksibel og skalerbar løsning, der kan understøtte den daglige administration af en komplet virksomhed, lige fra små enkeltstående forhandlere til store organisationer med mange forhandlersteder og mærker samt alt der imellem.

Global virksomhed med lokalt præg
Vi forstår de udfordringer, du står over for hver dag. CDK Global er den eneste globale DMS-partner med omfattende brancheerfaring og lokalt markedskendskab, som netop er nødvendigt for at understøtte din virksomhed.

Hjælper alle områder af din virksomhed
CDK Global sikrer, at de vigtigste krav fra hver enkelt afdeling af din virksomhed opfyldes med DRACAR+. DRACAR+ kan gøre en forskel på tværs af hele din organisation.

 • Salg af enheder – få kontrol over dine salgsprocesser, og øg din fortjeneste
 • Kundeservice – giv hver enkelt kunde en fremragende service
 • Værksted – maksimér udnyttelsen af arbejdsstyrken, og øg indtjeningen fra værkstedet
 • Reservedele – få et optimeret lager og større salg
 • Regnskab – administrér økonomien, og udfør analyser i realtid
 • Administration – træf velinformerede beslutninger for virksomheden med opdaterede informationer

DRACAR+ opfylder alle afdelingers behov via ét samlet og fuldt integreret system.

BILSALG

 • Kontrollér dine salgsprocesser
 • Maksimér fortjenesten af hvert eneste salg
 • Nem administration af bilsalg og -lager

KUNDESERVICE

 • Forbered præcise reparationsordrer hver gang
 • Korrekt information omkring reparationstiden
 • Effektiv administration af lånebiler

VÆRKSTED

 • Maksimér værkstedskapaciteten
 • Øg værkstedets præstation

RESERVEDELE

 • Forbedrer omsætningshastighed
 • Effektiv administration af køb og salg af reservedele
 • Nem afgivelse af bestillinger

REGNSKAB

 • Kontrollér din organisations økonomi
 • Nem kontrol af vigtige økonomiske informationer
 • Administrér avancerede regnskabskrav
 • Forsimpling af kontoplan uden at miste detaljer

ADMINISTRATION

 • Driv din virksomhed effektivt vha. oplysninger i realtid
 • Registrér og kontrollér din virksomheds daglige præstation
 • Vær sikker på, at din virksomhed kører effektivt, også når du ikke er på kontoret
 • Vær forberedt på ændringer i efterspørgslen og forsyningen af biler, reservedele og tjenester, og reager optimalt på disse ændringer.
 • Fuld integration til CDK Global Business Intelligence (tilvalg)

Rul ned for at se, hvordan DRACAR+ kan gøre en positiv forskel på følgende områder:

Bilsalg
Økonomi
Værksted
Lager

Bilsalg

DRACAR+ salgsmodulet giver mulighed for en effektiv håndtering af salg og kunder. Ligesom de øvrige moduler i DRACAR+ er funktionerne lavet for at optimere de daglige arbejdsprocesser, således at der skal bruges mindst mulig tid på den administrative del af forretningen. Integrationen til de øvrige moduler er derfor lavet, så en række af de daglige opgaver kan udføres med en høj grad af automatisering.

Modulet indeholder en række funktioner til at hjælpe sælgerne. Herunder er der mulighed for at udtrække information omkring udvalgte kundegrupper, udskrive salgsbreve, søge på biler hos andre forhandlere, automatisk upload af brugte biler til Internettet, se sygejournaler etc. Alle forhold, der kan hjælpe sælgeren til at opnå et mere effektivt salgsarbejde.

Samtidigt er det også et område, hvor det er vigtigt, at ledelsen har mulighed for at skabe sig et overblik over den aktuelle situation. Derfor er der indbygget en række funktioner til at udtrække ledelsesinformation fra systemet. Udover forskellige typer af salgslister og statistikker er det endvidere muligt at udtrække kædeanalyser, der viser det samlede resultat af en række bilhandler, der knytter sig til hinanden.

Økonomi

Økonomimodulet i DRACAR+ er et professionelt økonomisystem, som både kan håndtere de almindelige regnskabsmæssige opgaver samt en lang række opgaver, som er specifikke for branchen. Stabilitet og automatisering er nøgleordene for systemet; forhold, der bevirker, at man som forhandler skal bruge færrest mulige ressourcer til at kontrollere de daglige transaktioner.

Økonomimodulet kan arbejde med mange dimensioner, der udfyldes automatisk i forbindelse med, at bogføringen finder sted. Dimensionerne muliggør avanceret rapportering og kan samtidig stille informationer til rådighed for CDK Global Business Intelligence.

Modulet er opbygget, så det er fuldt integreret med de øvrige moduler af DRACAR+, hvilket gør, at det daglige arbejde med økonomidelen automatiseres i en meget høj grad. Dette er med til at mindske sandsynligheden for fejl og er samtidigt med til, at man altid har mulighed for at få et korrekt billede af den helt aktuelle økonomi i virksomheden.

I dag er det desuden vigtigt, at kunne kommunikere elektronisk med virksomhedens eksterne partnere for at optimere de daglige arbejdsprocesser. Derfor er der i DRACAR+ indbygget en række funktioner til at varetage kommunikationen med pengeinstitutter, leverandører m.v. Herunder er også e-commerce funktionaliteten indbygget, således at handel med eksterne partnere kan bogføres automatisk. Kommunikationen med eksterne partnere håndteres typisk gennem DealerBridge. For yderligere information omkring dette, henvises til DealerBridge siden.

Modulet indeholder altså en lang række muligheder for at optimere arbejdsdagen, både de traditionelle opgaver, men i lige så høj grad de nye opgaver, som den teknologiske udvikling bringer med sig. 

Værksted

For at udnytte ressourcerne på værkstedet er det naturligvis vigtigt at have et effektivt system, der kan optimere afdelingen. Her er DRACAR+ værkstedsmodulet opbygget således, at de daglige opgaver kan foretages hurtigst muligt.

Der er indbygget flere forskellige automatiske processer, som sikrer, at værkstedet hele tiden er opdateret med den nyeste information. Eksempelvis, at reservedelspriserne er opdaterede og korrekte, således at værkstedet har mulighed for at give kunden den korrekte pris. Optimal styring af værkstedet er derfor med til at sikre en høj kundeservice, således at kunderne vil forblive loyale.

Ved effektiv planlægning, har man som forhandler desuden mulighed for at udnytte ressourcerne på værkstedet fuldt ud og minimere spildtiden på den enkelte mekaniker.

Værkstedsmodulet er samtidigt fuldt integreret med økonomimodulet, og det er derfor muligt, at udskrive en faktura med det samme, bilen er færdigmeldt. Dette kan være medvirkende til at forbedre likviditeten, og samtidig kan man tage eventuelle tvivlsspørgsmål med kunden på et tidligt tidspunkt.

Lager

Lagerstyringsmodulet i DRACAR+ indeholder en lang række muligheder, der hjælper forhandleren til en effektiv styring af lageret; en effektiv styring, der er nødvendig for at sikre, at lageret har de rigtige reservedele på det rigtige tidspunkt, og at beholdningen minimeres.

Dette håndteres i høj grad af den indbyggede ordreforslagsfunktion, som kan optimere indkøb ud fra en række historiske data fra forhandleren samt ud fra det aktuelle salgsbehov. Dermed er indkøberen hurtigt i stand til at få et overblik, der viser præcist, hvad der skal indkøbes.

Ligeledes er det muligt at søge efter reservedele hos importører, andre leverandører og kollegaer, hvis de enten bruger et CDK Global produkt eller et produkt, der er integreret til DealerBridge.

Samtidig sikrer DRACAR+, at systemet er opdateret med den nyeste information, såsom nye reservedele og nye priser. Dette sker automatisk gennem elektronisk overførsel fra de fleste leverandører. Dermed er det altid muligt at give et så korrekt tilbud på reparationer som muligt og dermed opnå større kundetilfredshed.

De ovenstående ting er naturligvis kun et lille udvalg af de muligheder, der er inden for lagermodulet, der omfatter alle de nødvendige dele til at styre logistikken og drive et rentabelt lager.

Behov for mere information?

Mere Information

Bestil en demonstration

Hent produktblad