Service Online

Service OnlineGør online booking nemt for dine kunder

At købe en bil er kun starten på det forhold din kunde har til din forretning. Efter købet forventer kunden fortsat god service. At give din kunde adgang til Service Online er en god måde at knytte tætte bånd ind i fremtiden. Service Online er endnu en mulighed for at højne kundeloyaliteten.

Hvad er Service Online?

Dine kunder har travlt, og derfor foretrækker mange at kunne foretage dagligdagsopgaver på nettet. Det kan være dagligvareindkøb, booking af flybilletter eller tid hos tandlægen. Så – hvordan kan dit værksted forsøge af imødekomme dette ønske? Gode nyheder – du kan tilbyde den samme grad af frihed og valg til dine kunder, når de fremover skal booke tid til service eller reparation.

Service Online giver fordele til både din kunde og dit værksted. Kunden kan selv håndtere deres bookinger døgnet rundt via din hjemmeside – de vælger en dato og et tidspunkt, der passer dem. Samtidigt frigiver det arbejdskraft i din virksomhed. Opgaverne med at modtage opkald om bestilling af tid til værkstedsbesøg, aflysninger og ombytninger af tider vil blive kraftigt reduceret.

Service Online er integreret med DRACAR+. Produktet giver forhandleren mulighed for, at sende værkstedskunderne igennem via firmaets hjemmeside. Her kan kunden booke service og reparationer samt hjulskifte. Når bookingen er godkendt, bliver en arbejdsordre automatisk oprettet i DRACAR+ og tiden bliver booket i værkstedets kalender. Udover, at kunden skal opdatere sine oplysninger og samtidigt ser firmaets online tilbud, har han mulighed for at forespørge på specielle reparationer.

Service Online API er den udvidede version til de store forhandlere. API løsningen giver mulighed for fuld integration til forhandlerens nuværende design og grafiske udtryk. API løsningen bliver således en fuldt integreret del af din eksisterende hjemmeside og du vælger selv design og indhold. Kræver egen webafdeling eller samarbejde med webbureau for opsætning.

Hvad er forskellen fra de online bookningløsninger der ellers findes på markedet?

Har din kunde allerede mulighed for at booke service eller værkstedsbesøg via din hjemmeside?
Er kundens booking synkroniseret med din opdaterede værkstedskalender? Eller sender kunden i virkeligheden blot en forespørgsel til booking af et tidspunkt, som dine medarbejdere så efterfølgende skal færdiggøre manuelt, inden aftalen kan bekræftes overfor kunden?

Med Service Online kan du glemme alt det der. Hver booking af service og reparation bliver automatisk reserveret i værkstedets kalender, samtidigt med at kunden foretager bookingen. En bekræftelse sendes herefter automatisk til kunden, og aftalen er booket og bekræftet uden at dine medarbejdere skal involveres.

Service Online siden kan kunden opdatere sine personlige oplysninger samt informationer omkring sin bil. Samtidigt vises tilbud fra din forretning.

Er det ikke på tide at få dit bookingsystem til at arbejde sammen med dit kalendersystem?

Service Online fordele

For din kunde

 • Nem oprettelse – Det er let at lave en konto og et password
 • Hurtig booking online – på alle tider af døgnet – Brug en PC, tablet eller smartphone
 • Vælg det tidspunkt der passer – Man kan frit vælge mellem alle ledige tider
 • Nemt at får overblik over prisen – Se overslag over den fulde pris samtidigt med, at man booker tiden
 • Valgmuligheder – Vælg mellem et udvalg af tillægsydelser, som kan inkluderes i bookingen
 • Automatisk bekræftelse – Bookingbekræftelse sendes på email

For din virksomhed

 • Få automatisk bookinger ind døgnet rundt* - Kunderne kan booke værkstedsbesøg når det passer dem. De bookinger, der foretages efter værkstedets lukketid kan straks ses i dit kalendersystem
 • Find frem til udeblevne kunder – Hvis en kunde udebliver fra en aftale, vil du modtage en rapport, der giver dig mulighed for at følge op på kunden. Så får du mulighed for at booke et andet tidspunkt
 • Bedre udnyttelse af ressourcer – De medarbejdere, der tidligere håndterede bookinger via telefonen, kan frigives til andre opgaver
 • Kend din kunde – På oprettelsessiden kan du indhente email adresse og telefonnumre
 • Integration til DRACAR+ - Online booking er integreret direkte med DRACAR+, hvilket sikrer, at nye tidsbestillinger bliver booket direkte i værkstedets kalender – der er intet behov for manuel indtastning
 • Intelligent søgning af tider – Systemet tilbyder kun de ledige tider i systemet, som dækker den aktuelle opgave

*Systemet kan være utilgængeligt i korte periode som en konsekvens af systemopdatering.

API / iFrame

Vi tilbyder to løsninger indenfor Service Online

Iframe løsningen er til de mindre og mellemstore forhandlere. Løsningen er et færdigt produkt, som implementeres på forhandlerens hjemmeside. Der er ikke muligheder for at ændre design og grafik.

API løsningen er den fulde løsning, der giver forhandleren mulighed for helt selv at designe layout af sin online booking side. Bemærk, at denne løsning primært er for mellemstore og de store forhandlere /kæder. Der kræves et omfattende arbejde af egen webmaster eller eksternt webureau.

Kontakt vores salgsafdeling for mere information om de to løsninger.

Service Online

IFrame

API

Service Online – inkl værktøjer til indstillinger

O

O

Integrerer med DRACAR+ og værkstedsplanlægning

O

O

Mulighed for forskellige service priser

O

O

Automatisk besked om afbrudt bestilling

O

O

Rapporteringsmuligheder

O

O

Standard løsning der nemt integreres på hjemmeside

O

Mulighed for selv at vælge udseende

 

O

Tilpasser sig automatisk PC, tablet eller mobil

 

O

Jævnlige opdateringer og forbedringer

 

O

Implementering

Let at implementere på hjemmesiden for forhandlerens webmaster

Kræver at forhandlerens webmaster special tilpasser/udvikler hjemmesiden til interfacet til DRACAR+

 

Din kundes samarbejde med din forretning starter med et salg. Med Service Online giver du kunden nem mulighed for at komme tilbage for at få lavet service eller en reparation. Service Online er fuldt intetgreret med DRACAR+ og dit Carsoft planner system

Se vores video, og find ud af hvordan det kan hjælpe din forretningSe det generelle billede af mulighederne


Udforsk mere detaljeret mulighederne med Service Online. Se hvordan du kan arbejde med menuerneHent produktblad (API)  Hent produktblad (iFrame)  Hent produktblad (Brochure)

Behov for mere information?

Mere Information

Bestil en demonstration

Hent produktblad