Kursuskalender

Kurser


Kursus

Dato

Underviser

Tidsregistrering, udvidet. Nyeste version (NY TMCS)

17. maj 2017

Johnny H. Jensen

Kursets formål er at give kursisterne indblik i de funktioner og parametre, der ligger til grund for værkstedets tidsregistrering i den daglige drift. Derudover får kursisten kendskab til DRACAR+/Optima 21's muligheder for at udskrive statistikker, rapporter, lister samt filer til lønsystem.

Lager - Opfølgning

Ikke planlagt

Niels Juul Jakobsen

Kursets formål er at give kursisterne indblik i de funktioner og parametre, der ligger til grund for reservedelsafdelingens daglige drift. Derudover får kursisten kendskab til DRACAR+/Optima 21's muligheder for at udskrive statistikker, rapporter, samt foretage afstemninger

Lager / værksted - Grundkursus

16. maj 2017

Johnny H. Jensen

Du er ny i virksomheden og har ingen, eller kun ringe kendskab til DRACAR+, og har derfor brug at få en grundlæggende indføring i systemets muligheder. Kursets formål er at give dig en grundig introduktion i værktøjer og arbejdsgange i DRACAR+/Optima 21 der er relateret til reservedelslageret og værkstedet.

Værksted - Opfølgning

Ikke planlagt

Niels Juul Jakobsen

Kursets formål er at give kursisterne et dybere indblik i de funktioner og parametre, der ligger til grund for værkstedets daglige drift. Derudover får kursisten kendskab til DRACAR+/Optima 21's muligheder for at udskrive statistikker og rapporter.

Lagerafstemning

30. maj 2017

Steen Øst-Jakobsen/Niels Juul Jakobsen

Formålet med kurset er ved systematisk gennemgang af håndtering af reservedelskøb, reguleringer, optælling, brug af ordretyper, fokus på korrekte kostpriser m.m.,  at forebygge differencer mellem det fysiske og det økonomiske lager. Det anbefales at der deltager en medarbejder fra både økonomiafdelingen samt lageret.

Analyser og rapportering

Ikke planlagt

Steen Øst-Jakobsen/John Larsen

Formål med kurset er at give kursisterne indblik i mulighederne med Multidimentionel bogføring i DRACAR+

Kurset henvender sig til kunder som kører AA (flerdimensionel bogføring).
Er du i tvivl om virksomheden kører AA, er du meget velkommen til at kontakte os, inden du tilmelder dig.

Økonomi - Opfølgning

23. maj 2017

Steen Øst-Jakobsen/John Larsen

Kursets formål er at give dybere kendskab til de værktøjer i DRACAR+/Optima 21 der er relateret til bogholderiet.