Kurser

Velkommen til CDK Global kurser

Som bruger af DRACAR+ løsningen, er det vigtigt at du får det maksimale ud af alle de muligheder, som systemet tilbyder. Derfor er det en god idé, at komme på kursus og blive superbruger indenfor de funktioner, som du arbejder med.
Spar timer – få viden og træning i små og store udfordringer i DRACAR+. Alt fra genvejstaster til de mange muligheder, der kan lette dit arbejde i hverdagen.

Styrken i vores kurser ligger i det branchekendskab, som CDK har opbygget gennem de sidste mange år. Kurserne er, ligesom alle CDK's produkter, specialtilrettet til branchen. Kurserne afholdes af vores konsulenter, der har stor erfaring fra autobranchen.

Udover de kurser, du vil finde beskrevet i materialet, er vi altid parat til at afholde specialkurser tilrettet netop din virksomhed. Så har du et specifikt undervisningsbehov, er du mere end velkommen til at ringe og høre om mulighederne for at afholde et specialkursus, enten i CDK's lokaler eller i din virksomhed.

Husk, når du deltager på kursus hos CDK, får du udover en masse relevant viden, også en rigtig god forplejning.


Kurser til værkstedet

På vores forskellige værkstedskurser kan du få nyttig viden omkring hvordan du bedst muligt udnytter dit IT system i det daglige arbejde.
Kurser til økonomiafdelingen

Hold dig opdateret med de muligheder du har for at optimere dit arbejde ved hjælp af dit IT system. Her er muligheden for at få tips og trics og samtidigt spørge ind til de problemstillinger du har.
Kurser til lagerfunktionen

Hvordan håndteres dit lager bedst muligt ved hjælp af IT? Kom på kursus og lær en masse om, hvordan du smartest kan administrere dit lager.