Konsulentydelser

Overblik

Vores medarbejdere er dedikerede til at hjælpe dig

CDK Global’s konsulentafdeling består af konsulenter, der alle har stor erfaring inden for jeres forretningsområde. De er hver især specialiserede inden for fx varelager, bogholderi m.v., og kan dermed forstå de arbejdsgange i din virksomhed, som de får forklaret af dine egne medarbejdere.

Hos CDK Global er levering af konsultation og projektudvikling af høj kvalitet. Vi tager det fulde ansvar for dit projekt fra start til slut – fra den enkle installation af nyt hardware og helt frem til kompleks udrulning af IT-infrastruktur og softwareløsninger for flere firmaenheder og franchises på tværs af mange geografiske placeringer.

Fordele

Masser af erfaring er nøglen til succes

Erfaring er alfa og omega i en branche som vores. Derfor sørger vi for at have de bedste medarbejdere, og beholde dem i mange år frem. Dette sikrer, at vores kunder mødes af kompetente konsulenter, der hurtigt og effektivt kan implementere det bestilte system, og samtidigt undervise dine medarbejdere i brugen heraf.

Oplysninger

Få hjælp til enkeltstående opgaver i virksomheden på dagsbasis

Udover de konsulenttjenester, som indgår som en del af et køb – kan man også vælge at købe vores konsulenter til en isoleret opgave. Opgaven afregnes efter tilbud / på timebasis.

Har du behov for en enkeltstående implementering eller andet, så kontakt vores konsulentafdeling for en snak om omfanget og herunder også prisen. Vi kan kontaktes på telefon 79 41 64 00.

>Konsulentydelser

Behov for mere information?

Mere Information

Bestil en demonstration

Hent produktblad